O-K-Import importeur William Bounds, Zwolle

William Bounds

Importeur voor België
William Bounds wmb1

William Bounds geeft begin jaren ’60 zijn baan in de luchtvaartindustrie op en besluit zich te richten op het verbeteren van het ontwerp van pepermolens. Op 2 mei 1963 vraagt hij patent aan voor ’s werelds eerste pepermolen gecombineerd met zoutstrooier, genaamd de Shake’N’Twist. In de Shake’N’Twist is een nieuwe en unieke 3-staps maalring verwerkt waarmee de maalgrofheid eenvoudig en zeer precies in te stellen is. De bijzondere innovaties die de Shake’N’Twist introduceert, maakt dat dit nog steeds één van de meest populaire William Bounds producten is.

Naast de Shake’N’Twist heeft William Bounds nog vele andere innovaties gedaan op het gebied van het vermalen van kruiden. Zo heeft het bedrijf de eerste pepermolen gemaakt van acryl, de eerst zeezoutmolen, het eerste keramische maalwerk en de eerste nootmuskaatmolen.

Inmiddels heeft William Bounds 200 andere peper-, zout- en specerijenmolens in het assortiment, in vele verschillende stijlen. Alle producten worden vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit en geleverd met levenslange garantie.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken