O-K-Import importeur Tre Spade, Zwolle

Tre Spade

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Domus snijmachine

Het Italiaanse bedrijf Tre Spade werd opgericht in 1894. Het begon met de productie van koffiemolens en pepermolens maar bij de opkomst van de gemotoriseerde auto-industrie legde het bedrijf zich toe op het ontwikkelen van diverse gereedschappen voor de agrarische markt. Deze industriële achtergrond combineert Tre Spade met een specialisatie in gesmeed metaal en een voorliefde voor goede producten. Naast de industriële ontwikkelingen zet het bedrijf ook zijn innovaties op keukengebied voort met de ontwikkeling van de eerste gehaktmolens, tomatenpersen en worstvullers.

Door de jaren heen speelt Tre Spade continu in op nieuwe technologieën. Zo voegen ze elektrische machines toe aan het assortiment van handmatige apparaten en ontwikkelen ze kookgerei voor de nieuwste trends op kookgebied, zoals de vacuümmachine. Bij alle producten wordt industriële kwaliteit gecombineerd met jarenlange ontwikkeling en vernieuwende ideeën en oplossingen die de Italiaanse smaak-traditie waardig zijn.

Het huidige assortiment van Tre Spade bestaat onder andere uit snijmachines, een droogmachine, een elektrische kaasrasp, worststoppers, een sous-vide dompelaar en vele handmatige en elektrische vleesmolens. Allen geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik door de bijzonder hoge kwaliteit.

Kwaliteit is meer dan een bedrijfswaarde voor Tre Spade; het is een obsessie. Ieder detail perfect afwerken is de enige manier waarop ze kunnen werken omdat ervaring heeft geleerd dat dingen die goed in elkaar zitten lang meegaan.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken