O-K-Import importeur Terre Étoilée, Zwolle

Terre Étoilée

Importeur voor Nederland
Terre Étoilée

Vervaardigd in Frankrijk, in het hart van de Elzas, mengt culinair keramisch merk Terre Étoilée authenticiteit met de moderne tijd.

De fabrikant heeft sinds 1830 de Franse know-how in huis van degenen die de grond bewerken tot producten van hoge kwaliteit. Gehecht aan de natuur hebben zij een gebruiksvriendelijke productieomgeving gecreëerd. Voeg hier een snufje ontwerp en fijn gekozen kleuren geïnspireerd op de seizoenen aan toe en een traditioneel product krijgt een geheel nieuwe look die het Franse leven reflecteert.

Het keramiek wordt volgens traditionele Franse methodes verwerkt, maar uitgevoerd in moderne en strakke ontwerpen en nauwkeurig geselecteerde kleuren. Dit resulteert in bijzondere pannen, ovenschalen, terrines, taartvormen en puddingvormen voor dagelijks gebruik. In combinatie met het simpele design, de seizoenskleuren en de traditionele producten in een modern jasje, sluit Terre Étoilée perfect aan bij de kunst van het Franse leven. Eenvoudig in gebruik en mooi op tafel.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken