O-K-Import importeur Silikomart, Zwolle

Silikomart

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Silikomart love choco

Het Italiaanse Silikomart biedt een breed assortiment van innovatief bakgerei met producten die inspelen op de behoeftes van iedereen die van koken en bakken houdt. Alle producten worden ontworpen uit een combinatie van gebruiksgemak en uitstraling en vervolgens vervaardigd in Italië.

Silikomart vervaardigt veel bakgerei uit silicone van de hoogste kwaliteit. Dit materiaal is sterk, flexibel, stabiel in temperatuur en kan gebruikt worden bij temperaturen van -60ºC tot 230ºC. Deze eigenschappen komen optimaal tot hun recht bij de bekende bakvormen van Silikomart. Door de sterkte gaat de bakvorm lang mee, de stabiliteit in temperatuur zorgt voor een goed bakresultaat en de flexibiliteit voor eenvoudig lossen van het gebak. Bovendien maakt het grote temperatuurbereik het mogelijk om de bakvormen in zowel de vriezer en koelkast als in de magnetron en oven te gebruiken. Hierdoor zijn de vormen niet alleen voor cake, maar ook voor pudding, ijs en chocolade te gebruiken. De bakvormen en bakmatten zijn leverbaar in een enorm breed assortiment van vormen en maten. Zo is er voor iedere bakker wat wils.

Naast bakvormen heeft Silikomart ook veel bakhulpjes, waaronder uitsteekvormen, deegrollers, spuitzakken, decoratiemallen en speciale bakingrediënten zoals kleurstoffen en additieven.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken