O-K-Import importeur Rösle, Zwolle

Rösle

Rösle

In 1888 richtte Karl Theodor Rösle, een ervaren tinsmid, zijn bedrijf ‘Rösle’ op in Marktoberdorf, een stad in het meest zuidelijke deel van Duitsland. Hij streefde ernaar traditionele productiemethodes te moderniseren zonder dat het ten koste zou gaan van het bijbehorende vakmanschap. In het begin paste hij dit toe in de bouwindustrie, maar in 1903 voegde hij een lijn van geëmailleerd kookgerei toe aan de collectie. Deze lijn was zo succesvol dat het bedrijf besloot zich volledig toe te wijden aan de productie van keukengerei. Naast de geëmailleerde collectie werd er ook een serie tinnen en verchroomd keukengerei geïntroduceerd en, een aantal jaar later, de eerste roestvrijstalen collectie. Het gebruik van roestvrij staal beantwoordde de specifieke behoeftes van de professionele sector en werd op basis daarvan gekozen als het materiaal waar Rösle verder mee ging ontwikkelen.

Sindsdien heeft Rösle een uitgebreide collectie opgebouwd aan roestvrij staal keukengerei van de hoogste kwaliteit voor zowel de professionele keuken als voor thuisgebruik. Alle producten hebben een mooie harmonie tussen functionaliteit, duurzaamheid en uitstraling. In hun assortiment bevinden zich vele innovaties die veelal prestigieuze designprijzen gewonnen hebben zoals de Red Dot Design Award, de Design Plus award, de Industry Forum Design prijs en de Staal-Innovatie-prijs.

Van appelboor tot vergiet; in de enorm brede collectie van Rösle vindt u alles wat u ook maar nodig heeft in de keuken. Eén van de meest gewilde Rösle keukengereedschappen is de knoflookpers; deze perst zowel gepelde als ongepelde knoflooktenen en door het speciale hefboommechanisme vergt dit minimale inspanning. Alle items zijn in een zelfde strak en functioneel design uitgevoerd waardoor de hele collectie goed bij elkaar past en het bij elkaar sparen van alle items wordt gestimuleerd. Om deze collectie goed op te bergen heeft Rösle een bijpassend ophangsysteem ontwikkeld waar alle gereedschappen netjes aan opgehangen kunnen worden.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken