O-K-Import importeur Orange Chef, Zwolle

Orange Chef

Orange Chef maakt de keuken een plek waar mensen vol vertrouwen op onderzoek uit kunnen gaan. Orange Chef doet dit door producten te maken die de keuken veranderen in een slimme omgeving. Belangrijk daarbij is het bieden van producten die helpen om het culinaire leven beter te begrijpen en er in te kunnen navigeren door bijvoorbeeld inzicht te geven in voedingswaarden. Zo brengt Orange Chef iedereen – van broodbakker tot quinoakenner - beter in contact met hun eten en ondersteunen ze de kunst van het koken.

Het belangrijkste product van Orange Chef is de Prep Pad. Dit ingenieuze apparaat is een weegschaal die samenwerkt met een app. De Prep Pad geeft direct inzicht in de voedingswaarden van de producten op je weegschaal, opgesplitst in calorieën, proteïnen, vetten en andere voedingswaarden. Zo wordt het eenvoudig om gebalanceerde maaltijden te bereiden, calorieën te tellen en inzicht te krijgen in je eetpatroon.

De producten van Orange Chef kenmerken zich door hun simpele en functionele ontwerp en worden vervaardigd uit duurzame en lokale materialen. Zo is de Prep Pad dun genoeg om opgeborgen te worden, maar ook mooi genoeg om zichtbaar opgesteld te worden.

Naast de Prep Pad biedt Orange Chef ook slimme beschermhoezen en standaarden voor tablets, die helpen om in de keuken toegang te krijgen tot digitale platforms.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken