O-K-Import importeur Nogent, Zwolle

Nogent

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Nogent expert

Nogent vervaardigt sinds 1923 messen in de gelijknamige plaats in Frankrijk. De regio waar de plaats Nogent zich bevindt is al eeuwenlang de bakermat van Franse messenmakerijen. Nogent gebruikt de traditie en kennis in deze regio om kwalitatief hoogwaardige messen te produceren.

Alle messen zijn gemaakt van Molybdeen messenstaal met een hardheid van 57 HRC. De messen worden vanaf de ruwe materialen tot aan het verpakken zeer nauwkeurig gecontroleerd om de kwaliteit van ieder mes te kunnen garanderen.

Nogent biedt diverse series messen, ieder met hun eigen eigenschappen: de Classic, Color en Expert serie. De Classic serie is de traditionele serie messen, die al 3 generaties lang wordt geproduceerd. Het heft is vervaardigd uit haagbeukhout, een solide, natuurlijke en warme houtsoort. De Color serie is een vrolijke en dynamische serie die een kleurrijk heft combineert met de traditionele degelijkheid van de Classic serie. De Expert messen zijn voorzien van de unieke microkartel ‘Affidenté’, een unieke techniek ontwikkelt door Nogent zelf, waarbij er 4 kartels per millimeter gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast heeft de Expert serie een antibacterieel kunststof heft voor extra hygiëne in de professionele keuken.

Nogent biedt naast messen ook verschillende accessoires zoals de Super Kim blikopener. Deze compacte opener laat geen scherpe randen achter, vergt weinig kracht en is eenvoudig in gebruik. De blikopener heeft in Frankrijk al diverse prijzen gewonnen en is onder meer goed beoordeeld door culinair journalist Wouter Klootwijk.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken