O-K-Import importeur No Stik, Zwolle

No Stik

NoStik

NoStik biedt een uitgebreid assortiment producten, die zijn gebaseerd op de anti-kleefeigenschappen van Teflon en silicone en waar nodig versterkt met glasvezel. Alle producten van NoStik zijn PFOA-vrij gefabriceerd en veilig in het dagelijks gebruik.

Het assortiment omvat een breed gamma aan gemaksproducten voor in de keuken. Zo zijn er herbruikbare anti-aanbakfolies die geschikt zijn voor in de oven en in de koekenpan. Deze anti-aanbakfolies zijn zeer geschikt voor het gebruik in taart- en cakevormen, waardoor het lossen of storten van baksels eenvoudig gaat.

Ook zijn er de multifunctionele ovenschalen in diverse maten. Deze van met Teflon gecoat textiel gemaakte ovenschalen zijn niet alleen geschikt voor gebruik in de oven, maar kunnen ook worden gebruikt op een teppan yaki, steengrill of plancha. In dit geval voorkomen de schalen aanbakken, smaakoverdracht tussen verschillende gerechten en houden ze de bakplaat schoon.

Een bijzonder product van NoStik zijn de manden en roosters voor gebruik in de oven. De open structuur zorgt voor luchtcirculatie rondom het product voor een knapperige friet en krokante pizzabodem. De Tefloncoating voorkomt op haar beurt weer aanbakken van het voedsel aan ovenrooster of bakplaat.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken