O-K-Import importeur Netherton Foundry Shropshire, Zwolle

Netherton Foundry Shropshire

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Netherton Foundry Shropshire

Al vier generaties lang produceert het familiebedrijf Netherton Foundry Shropshire gietijzeren pannen. De producten zijn geïnspireerd op het verleden, gemaakt voor het heden met een beschermende blik op de toekomst. Herkomst, erfgoed en duurzaamheid staan centraal en zijn terug te vinden in het productieproces en het materiaalgebruik. De pannen worden voor 100% met de hand vervaardigd met lokale materialen en door lokale vakmensen. De producten van Netherton Foundry Shropshire zijn een compleet natuurlijk product en bevatten geen chemicaliën en zijn dus in alle gevallen veilig te gebruiken.

De gietijzeren producten zijn gemaakt van 99% puur ijzer (met een ijzergehalte van 94%, 3,5% koolstof en 2% silicone). Het ijzer is voorbehandeld met lokaal geworven lijnzaadolie, wat zorgt voor de mooie zwarte afwerking. De pannen zijn door het voorbehandelen na aankoop direct geschikt voor gebruik. Het materiaal maakt de pannen geschikt voor gebruik op iedere warmtebron, inclusief inductie en de barbecue.

De grepen en knoppen zijn gemaakt van Brits eikenhout. In veel gevallen kunnen de grepen worden losgemaakt, zodat de pan ook gebruikt kan worden in de oven én eenvoudig mee is te nemen als u bijvoorbeeld gaat kamperen.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken