O-K-Import importeur Mauviel, Zwolle

Mauviel

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Mauviel M259C

Mauviel is één van de meest gewaardeerde pannenmerken ter wereld en voornamelijk bekend om hun koperen pannen. Tegenwoordig biedt het merk naast de diverse series koper ook roestvrijstalen en aluminium producten aan.

Ernest Mauviel begint in 1830 in een klein dorpje in Normandië, Frankrijk, de Mauviel fabriek.

Het bedrijf legt zich vooral toe op de productie van een superieure kwaliteit pannen voor zowel de professionele gebruiker als het grote publiek. Met ruim 175 jaar ervaring vervaardigt Mauviel met veel oog voor detail en vakmanschap nog steeds pannen van ongekend hoge kwaliteit. Mauviel is hierdoor één van de meest gewaardeerde pannenmerken ter wereld.

Naast de welbekende koperen producten zijn er ook aluminium en roestvrijstalen pannen, mét en zonder anti-aanbaklaag verkrijgbaar. Allen van ontzettend hoge kwaliteit en tijdloze schoonheid.

De M’héritage klassieke koperen serie is de bekendste pannenserie van Mauviel. Koper geleidt warmte perfect en is met de verkrijgbare inductie interface plaat ook geschikt voor koken op inductie. De meerlaagse pannen van roestvrij staal uit de M’cook serie combineren kwaliteit met gemak; deze pannen zijn vaatwasmachinebestendig. De Mauviel M'stone serie is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag, uitgevoerd in stijlvol zwart. Naast pannen produceert Mauviel ook braadsledes, eiwitkommen, tarte tatinvormen en fruits de mer plateaus.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken