O-K-Import importeur La Cuisine Cookware, Zwolle

La Cuisine Cookware

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
PLA Cuisine Pannen

De pannen zijn ontworpen door de Ierse industrieel ontwerper Marcus Notley, met de nadruk op gebruiksgemak. Kenmerkend aan de pannen van La Cuisine is de wigvorm van de grepen. In combinatie met de ruime opzet geven deze een goede, zekere grip op de pan, óók wanneer er pannenlappen of ovenwanten worden gebruikt.

Aan de binnenzijde zijn de pannen voorzien van een zwarte emaillelaag, voor het optimaal aanbraden van vlees. Dit extra robuuste email is vlekbestendig, heeft goede bakeigenschappen en een hoge weerstand tegen krassen. Ook hebben de pannen een ruime ronding aan de binnenzijde die gemakkelijk te bereiken is met een lepel waardoor er geen voedsel in de hoekjes achterblijft.

La Cuisine Cookware is een Iers familiebedrijf dat al 20 jaar ervaring heeft met het ontwerpen en fabriceren van kookgereedschappen. De nadruk ligt op pannen die praktisch in het gebruik zijn én aantrekkelijk genoeg om vanuit de keuken zo op tafel te zetten. Bijzonder is de combinatie van roestvrijstalen stelen aan de gietijzeren koekenpannen. Deze blijven bij gebruik op het fornuis koel genoeg om met blote handen vast te pakken, terwijl deze wél geschikt zijn voor gebruik in de oven.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken