O-K-Import importeur Jia, Zwolle

Jia

Jia

Jia ontwerpt keuken- en tafelgerei gebaseerd op de Chinese cultuur, met een combinatie van oosterse en westerse invloeden. Jia heeft drie voornaamste uitgangspunten: het overschrijden van de grenzen van cultuur, een balans tussen oud en nieuw en het samenkomen van leefomgevingen.

Hoewel de Chinese cultuur het uitgangspunt blijft, zoekt Jia verschillende standpunten op die discussies aanwakkeren over cultuurverschillen tussen de westerse en Aziatische keuken. Uit een combinatie van deze discussies en de producten die relevant zijn in beide keukens worden vervolgens nieuwe producten gecreëerd die de grenzen van beide culturen doen vervagen.

Een balans tussen oud en nieuw creëert Jia door traditionele Chinese materialen en technieken opnieuw uit te vinden met moderne designmethodes en creatief denken.

Daarnaast is Jia overtuigd dat hun producten een rol kunnen spelen in diverse omgevingen en niet gedefinieerd dienen te worden door de ruimtes in huis waar ze gebruikt worden. Zo kan een braadpan het middelpunt van zowel de keuken als de eettafel zijn en kan een mooie kom zowel op het balkon als op tafel dienst doen.

Uit deze bijzondere filosofie van Jia zijn onder andere schalen, pannen en potten ontstaan die uitblinken in schoonheid en functionaliteit.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken