O-K-Import importeur Güde, Zwolle

Güde

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Güde gruppenfoto alpha 09

De met de hand vervaardigde messen van Güde worden wereldwijd geroemd om hun onovertroffen kwaliteit. Het Güde Alpha koksmes is tevens door het Duitse magazine ETM uitgeroepen tot het beste mes.

In 1910 opent Karl Güde zijn eerste messenmakerij in Solingen, Duitsland, waar hij zich vestigt tussen meer dan 9.000 andere messenfabrieken. Mede door de bedrijvigheid van de messenmarkt in Solingen, ontstaat er een bijzondere reputatie voor messen van hoge kwaliteit. Van begin af aan staat het leveren van die kwaliteit voor Güde dan ook voorop. Dit bereikt Güde door alle messen met de hand te smeden, te voorzien van een op maat gemaakt heft en stuk voor stuk met de hand te slijpen en te polijsten.

Al 4 generaties lang is het continu leveren van deze kwaliteit de drijfveer van Güde. Met resultaat, want de messen worden wereldwijd geroemd om hun onovertroffen kwaliteit.

De messen uit de Alpha, Delta en Kappa series worden uit één stuk chroom-vanadium-molybdeen staal gesmeed. Deze staalsoort heeft een hoge mate van roestbestendigheid en kan ook tot de optimale hardheid van 58 HRC worden gehard zodat de messen hun scherpte langdurig vasthouden en toch goed te onderhouden en te slijpen zijn.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken