O-K-Import importeur Epicurean, Zwolle

Epicurean

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Epicurean breadboard counter

Epicurean snijplanken zijn van professionele kwaliteit en sinds 2003 duurzaam geproduceerd in Amerika. Afhankelijk van het model zijn de planken vervaardigd van geperst hout of gerecyclede melkflessen. De snijplanken zijn hanteerbaar, duurzaam en bovendien hitte- en vaatwasmachinebestendig.

Voor de meeste series – zoals de Handy, Gourmet, Kitchen, Tile, Non-slip en Big Block series – gebruikt Epicurean een materiaal met een unieke samenstelling uit laagjes gerecycled papier of FSC gecertificeerd hout. Die laagjes worden onder hoge druk met een hars samengeperst tot een materiaal met unieke eigenschappen, zoals extra hygiëne en de mogelijkheid om de planken te reinigen in de vaatwasmachine.

Ook voor de verschillende spatels uit de Gourmet, Chef en Kitchen series is datzelfde unieke materiaal gebruikt. Het keukengerei kan zonder problemen gebruikt worden in pannen met een anti-aanbaklaag en is net als de Epicurean planken hittebestendig tot 176°C. De Eco Plastic serie is gemaakt van 100% gerecycled BPA-vrij kunststof van gebruikte melkverpakkingen. Dit materiaal is licht, zeer mesvriendelijk en verkrijgbaar in 4 kleuren.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken