O-K-Import importeur Bonavita, Zwolle

Bonavita

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Bonavita

Bonavita richt zich op het produceren van gereedschappen voor het zetten van de perfecte koffie en thee. Door onderzoek, praktijktesten en proefsessies is er een assortiment ontstaan dat garant staat voor een goede kop koffie met een consistente kwaliteit.

Bijzonder in de brede collectie van Bonavita zijn de elektrische waterkokers met een schenktuit in de vorm van een ganzennek. Deze bieden volledige controle over het opschenken bij het zetten van slowcoffee. De waterkokers zijn voorzien van een digitale temperatuurinstelling, zodat het water op de juiste temperatuur is voor de perfecte kop koffie of thee.

Als aanvulling op de waterkokers bevat de collectie een precisieweegschaal, weegt tot 0,1 gram nauwkeurig, met automatische tarreer- en timerfunctie. De weegschaal helpt bij het nauwkeurig afwegen van de koffie en zorgt met de timer voor de perfecte zettijd van opschenkkoffie.

Daarnaast heeft Bonavita ook klassieke koffiezetapparaten. Beide apparaten zijn voorzien van een roestvrijstalen thermoskan en hebben een moderne vormgeving. Met de voorinfusiefunctie krijgt de gemalen koffie de tijd om eerst te wellen, voordat het water met de optimale temperatuur van 91-96°C over de koffie wordt gesprenkeld.

Tenslotte zijn er nog diverse accessoires zoals een glazen thee- en koffiepot en een Immersion Dripper koffiefilterhouder.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken