O-K-Import importeur AMT Gastroguss, Zwolle

AMT Gastroguss

Importeur voor BelgiëImporteur voor Nederland
Company production bg

AMT Gastroguss is een innovatief merk met een missie: het vervaardigen van de beste pan ter wereld. Het bedrijf is continu op zoek naar manieren om het productieproces te optimaliseren met als doel het ontwerpen van de ultieme pan.
Iedere stap van het productieproces van de AMT Gastroguss pannen wordt nauwkeurig in de gaten gehouden, van het ontwerp tot het uiteindelijke product. Bij het ontwerpen werkt het AMT samen met chef-koks om hun producten geschikt te maken voor het intensieve en veelzijdige gebruik in de professionele keuken.

De pannen worden in de fabriek met de hand gegoten en vervolgens nagekeken tijdens een zeer strikte kwaliteitscontrole. Na het gieten worden de producten voorzien van vijf nabewerkingen die het aluminium beschermen en de bakprestaties verbeteren. Eerst wordt het oppervlak bestraald voor een goede hechting van de volgende lagen. Vervolgens wordt er bij een temperatuur van 20.000ºC een plasmalaag, die bijna zo hard is als diamant, opgebracht die beschermt tegen krassen. De derde nabewerking is een laag van mineraaldeeltjes die weerstand biedt tegen langdurige slijtage. Daarop volgt een anticorrosielaag voor optimale bescherming tegen agressieve afwasmiddelen en fruitzuren. De laatste laag is de supersterke Lotan anti-aanbaklaag - een sterke en slijtvaste laag die het Duitse merk zelf heeft ontwikkeld. Deze Lotanlaag heeft twee belangrijke functies: het voorkomen van plakken van eten aan de pan en het zorgen voor een eenvoudige en antibacteriële reiniging van de pan.

Het resultaat: gietaluminium pannen met een hoge kwaliteit die wordt bevestigd door de vele onafhankelijke onderzoeken. De pannen van AMT Gastroguss slepen vele prijzen in de wacht. Zo bekroont VKD, de grootste Duitse vereniging van chef-koks, de pannen tot ‘’s werelds beste pan’.

Popovstraat 22
8013 RK ZWOLLE
Tel: 038 4222250
Fax: 038 4213235
Voor bestellingen of vragen mail naar
sales [at] o-k-import.nl of bel
+31(0)683 704607.


Merken